ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

جزییات ثبت عوارض واکسن کرونا در سامانه سلامت

در سامانه ثبت عوارض واکسن کرونا انواع عوارض واکسن درج شده است و افراد می‌توانند اطلاعات فردی خودشان را وارد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر حامد رضایی، کارشناس مسئول درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت درباره سامانه ثبت عوارض واکسن کرونا گفت: سامانه خود اظهاری عوارض احتمالی واکسن کووید ۱۹ به آدرس salamat.gov.ir  تنها مرجع رسمی وزارت بهداشت است.

او افزود: در این سایت لینکی اضافه شده و مردم به صورت خود اظهاری می‌توانند، مشکلاتشان را در رابطه با واکسن ثبت کنند.

ضایی ادامه داد: این سامانه برای ثبت عوارض احتمالی دریافت کنندگان واکسن و بدون نیاز به حضور در پایگاه‌های بهداشت یا مراکز درمانی ایجاد شده است.

این کارشناس مسئول درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت گفت: سامانه‌های سطح یک بهداشتی، امکان ثبت عوارض احتمالی مراجعان به مراکز واکسیناسیون یا پایگاه‌های بهداشتی را دارند.

او تصریح کرد: در این سامانه انواع عوارض واکسن نیز درج شده است و افراد می‌توانند اطلاعات فردی خودشان را وارد کنند. پس از آن صفحه‌ای برای آن‌ها در خصوص عوارض واکسن ظاهر می‌شود و در نهایت می‌توانند اقدام به ثبت اطلاعات کنند. بنابراین جمع آوری اطلاعات به روش الکترونیک انجام می‌شود.

رضایی گفت: اورژانس و مراکز بهداشتی در سطح شهر‌ها و روستا‌ها اطلاعات لازم را ثبت می‌کنند به طوری که اطلاعات مراکز بهداشتی در اختیار معاونت بهداشت و اطلاعاتی که از سوی اورژانس جمع آوری می‌شود در اختیار معاونت درمان قرار می‌گیرد و در نهایت اطلاعات تجمیع و در اختیار مسئولین برای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی قرار می‌گیرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار